“Смерть у згортках”: у парку Тернополя поліція впіймала закладчика (Фото)

Фото ілюстративне

Інспектори роти ТОР виявили ймовірного закладчика в одному з парків Тернополя. Подія трапилася 28 листопада близько 17-ї години. Повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області.

Патрулюючи на вулиці Тернопільська, в одному з парків міста екіпаж роти тактико-оперативного реагування помітив трьох осіб. Побачивши патрульних, молодики змінили напрямок руху, намагаючись уникнути зустрічі із ними. Поліцейські вирішили зупинити невідомих для встановлення обставин.

Під час спілкування з інспекторами співрозмовники помітно нервували, тому відповідно до ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію”, інспектори провели поверхневу перевірку. У результаті огляду в 19-річного громадянина виявили 71 згорток, ймовірно, із наркотичними речовинами.

На підтримку ТОРівцям прибули колеги з департаменту протидії наркозлочинності області та слідчо-оперативна група, яка надалі встановлюватиме усі обставини справи.

До слова, як уже раніше повідомляло “Файне місто”, в Україні запрацював чат-бот DrugHunters — офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram. З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників. Більше про роботу чат-боту – у попередньому матеріалі: В Україні запрацював чат-бот, що викриватиме збут наркотиків по всій країні.

Читайте також: На Тернопільщині закладчика зі Львівщини впіймали з кілограмом наркотиків (Відео/Фото)

Exit mobile version