Тернополянина, який спалив у місті два автомобілі, взяли під варту

Фото: Нацполіція Тернопільської області

Тернополянину, якого підозрюють у підвалі двох автомобілів та пошкодженні третього, оголосили про підозру. Чоловіка затримали. Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, – повідомили у Прокуратурі Тернопільської області. Детальніше – у матеріалі.

За версією слідства, зловмисник вночі 22 листопада 2021 року вилив легкозаймисту суміш на поверхню кузова автомобіля марки Renault-Kangoo, припаркованому на вулі Збаразьке кільце, 1 у Тернополі та підпалив. Транспорт згорів. Матеріальні збитки оцінили у понад 100 тисяч гривень.

На скоєному підозрюваний не зупинився і 24 листопада, знищив ще одне авто. Підпал спланував заздалегідь. Цього разу горіло авто марки Mercedes Benz -814D, припарковане вулиці Львівська, 34. Матеріальна шкода становить 50 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали підозрюваного на місці скоєння злочину в порядку статті 208 КПК України. Тернопільський міськрайонний суд за клопотанням слідчого, погодженим із прокурором, обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 90 800 ггривень.

Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції.

Детальніше про цей злочин – у попередньому матеріалі “Файного міста”: У Тернополі чоловік спалив два авто, третє – пошкодив (Фото)

Читайте також: На Тернопільщині механізм трактора відірвав чоловіку ногу

Exit mobile version