Житель Тернопільщини розповсюджував дитячу порнографію і шантажував неповнолітніх

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині 30-річний чоловік поширював фото голих підлітків. Тепер йому загрожує від 2 до 12 років позбавлення волі.

За словами начальника відділення поліції №3 Теребовлі Андрія Купчака, підозрюваний впродовж тривалого часу виманював інтимні фото у підлітків і погрожував їм. Він входив у довіру неповнолітніх, товаришував з ними. Так звана “дружба” переросла в обмін інтимними світлинами. Згодом, коли діти хотіли припинити таке спілкування, чоловік починав шантажувати їх, що опублікує фото в Інтернеті.

Черговою жертвою стала шістнадцятирічна сусідка підозрюваного. Після спілкування дівчина намагалася уникати зустрічей з ним, не відповідала на телефонні дзвінки. 

Та це не влаштовувало чоловіка. Він також погрожував їй викласти усі фото в соцмережі. Коли дівчина відмовилася, то “залицяльник” частину фотографій надіслав її друзям. Про переслідування та шантаж дізналися батьки дівчини і повідомили про це у поліцію. 

“Проведеними слідчо-оперативними заходами поліцейські спільно із співробітниками відділу протидії кіберзлочинам встановили причетність чоловіка до злочину. Під час проведення санкціонованого обшуку під процесуальним керівництвом Теребовлянської місцевої прокуратури оперативники вилучили телефон і іншу комп’ютерну техніку на якій зберігалися фото не лише потерпілої, є але й інших дітей”, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На даний момент порушникзнаходиться під цілодобовим домашнім арештом.

Слідчі скерували справу до суду.

Читайте також: На Тернопільщині трагічно загинув дев’ятикласник (Фото)

Exit mobile version