На Тернопільщині директор підприємства поклав “до кишені” 1,6 мільйона гривень

Фото: мережа Інтернет

На Кременеччині судитимуть директора підприємства. Чоловік привласнив товари, придбані за кошти організації. Вартість награбованого – понад 1,6 мільйона гривень.

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного підприємства щодо заволодіння ним майном підприємства на суму понад 1,6 мільйона гривень, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому повторно в особливо великих розмірах.

Слідчі встановили, що керівник сільськогосподарського підприємства з Кременеччини у серпні 2018 року уклав 2 договори на купівлю продовольчих та господарських товарів на суму понад 700 тис грн та 900 тис грн, оплативши їх вартість коштами підприємства. Проте товарно-матеріальні цінності до адресата не надійшли.

За наказом директора товарно-матеріальні цінності були перевезені у складські приміщення інших установ, а згодом ним привласнені. Сума збитків приватному підприємству, завданих неправомірними діями її керівника, становить понад 1,6 млн грн.

Розслідування, що здійснювали слідчі СУ ГУНП в області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, завершено”, – повідомили у Прокуратурі Тернопільської області.

Читайте також: Тернополянка стала жертвою злочину на робочому місці

Exit mobile version