Майже 900 ящиків фальсифікованого алкоголю виявили у Тернополі (Фото/Відео)

Фото: ГУНП у Тернопільській області

На одному із складів підприємств Тернополя правоохоронці виявили майже 900 ящиків фальсифікованого алкоголю вартістю півтора мільйона гривень. Про це інформує ГУНП у Тернопільській області.

Як повідомив під час брифінгу начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, за підтримки обласної прокуратури та міськрайонного суду, отримавши дозвіл на санкціонований обшук, слідчі спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань приїхали за вказаною адресою. З двох складів, де зберігала продукцію фірма, що займалася гуртовою торгівлею, вилучили майже 900 ящиків горілки в пляшках різної ємності. Фальсифікований алкоголь був з етикетками відомого в Україні заводу з наклеєними марками акцизного податку, ймовірно, з ознаками підробки.

У ході досудового розслідування правоохоронці проведуть відповідні експертизи з метою підтвердження або спростування факту фальсифікації алкогольних напоїв та підробки марок акцизного податку.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 204 (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою незаконно виготовлених алкогольних напоїв) Кримінального кодексу.

Читайте також: У Тернополі відключатимуть водопостачання упродовж листопада: адреси 

Фото і відео: ГУНП у Тернопільській області

Exit mobile version