Водій під “кайфом” та з фальшими документами роз’їжджав Тернополем (Фото)

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

У Тернополі на вул. Майдан правоохоронці зупинили водія, який, ймовірно, виживав наркотичні речовини, сів за кермо та перевозив у автівці заборонені предмети. Про це інформує Патрульна поліція Тернопільської області.

Вчора, близько 5-ї години ранку, поліцейські помітили автомобіль BMW, водій якого порушив ПДР. Інспектори зупинили автівку та, вході спілкування з водієм, виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння в найближчому медичному закладі, на що останній відмовився. Окрім того, під час спілкування з охоронцями порядку, чоловік помітно нервував, тож інспектори перевірилиавтівку й виявили заборонені речовини: дві, ймовірно, підроблені печатки для документів, поліетиленовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну та порошок білого кольору, йомовірно, наркотичний.

Також під час перевірки документів, інспектори виявили сліди підробки в посвідченні водія. Згідно з інформацією в базах даних пред’явлений громадянином документ належить іншій особі.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, винесли постанову за ч. 6 ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу, для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Читайте також: У Тернополі п’яний водій намагався підкупити патрульного (Фото)

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

Exit mobile version