На Тернопільщині затримали трьох любителів наркотиків, серед яких неповнолітній

Фото: мережа Інтернет

За зберігання наркотичних речовин відповідальність понесуть троє жителів Тернопільщини. Тернополянина та жителів Кременецького і Чортківського районів обвинувачують у незаконному зберіганні наркотичних речовин. Двом чоловікам, серед яких неповнолітній, та жінці загрожує до трьох років позбавлення волі. 

У жителя обласного центру та мешканця села Великі Дедеркали Кременецького району речовини, схожі на наркотичні, поліцейські вилучили під час поверхневого огляду. Молоді люди, побачивши на вулиці правоохоронців, помітно почали нервувати, що і викликало підозру. У 24-річного тернополянина виявили поліетиленовий згорток у якому знаходилася речовина рослинного походження зеленого кольору.  Паперовий згорток з речовиною, схожою на марихуану, 16-річний житель Кременеччини видав добровільно. Слідчі Тернопільського районного управління поліції розпочали кримінальні провадження.

Під час слідчих дій співробітники відділення поліції №4 міста Заліщики по місцю проживання 28-річної жительки селища Товсте виявили та вилучили 300 грамів речовини, схожої на марихуану. Жінка заявила, що зберігала «зілля» для власного вжитку.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області, усі вилучені речові докази направлено на експертизу. Триває досудове розслідування. 

Читайте також: Десяток смертельних пострілів у родичів: в Тернополі розглянуть справу 24-річної давності

Exit mobile version