П’яний водій зі зброєю та наркотиками роз’їжджав вулицями Тернополя (Фото)

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

У четвер, 21 жовтня, близько 22-ї години вечора у Тернополі на вул. М. Ломоносова правоохоронці зупинили водія, який порушував правила ПДР України. Як згодом виявилося, він був у нетверезому стані та перевозив у автівці заборонені предмети. Про це інформує Патрульна поліція Тернопільської області.

Поліцейські помітили автомобіль Opel, водій якого порушив ПДР України. Інспектори зупинили автівку та вході спілкування з водієм, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що той погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2,2 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом межу. Окрім того, під час спілкування з охоронцями порядку, чоловік помітно нервував, тож інспектори перевірили транспортний засіб й виявили предмет схожий на зброю та поліетиленовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну.

Поліцейські склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу, для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Читайте також: У Тернопільському гідропарку “Топільче” затримали накрозакладчика

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

Exit mobile version