Жителька Вінниччини з подругами обікрали подружжя пенсіонерів на Тернопільщині (Відео)

На Гусятинщині подружжя пенсіонерів втратило понад 200 тисяч гривень та коштовності. Обікрали стареньких троє жінок ромської національності, одна з яких зареєстрована у Вінницькій області. На сьогодні зловмисниць затримали, викрадене повернули власникам.

Встановлено, що жінки зайшли на подвір’я  жителів одного із сіл  Гусятинського району і запропонували купити у них годинники. Допоки двоє  з них відволікали господарів розмовами, спільниця проникла до будинку та викрала звідти заощадження пенсіонерів. Про злочин у поліцію повідомив онук потерпілих. Чоловік розповів, що з будинку його родичів викрали 7 тисяч євро, 10 тисяч гривень та ювелірні вироби.  

“Потерпілі – подружжя пенсіонерів, обом по 90 років.  В обідню пору до них на подвір’я прийшли троє жінок. Почали пропонувати купити у них годинники. Допоки двоє візитерок наперебій відволікали увагу господарів, їхня спільниця непомітно зайшла до незачиненого будинку. Там знайшла сховок з грошима. Після цього усі троє втекли”, – повідомили у поліції.

Крадійок помітили місцеві жителі. Вони змогли описати жінок та повідомили, що ті пересувалися селом на автомобілі з іноземною реєстрацією. Орієнтування на транспортний засіб було передано усім постам і вже за годину автівку зупинили у Підволочиському районі.  

Кримінальне провадження розпочато за частиною 4 статті 185 ККУ –  крадіжка, вчинена у великих розмірах. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

Exit mobile version