П’яний водій без документів хотів дати поліцейському “на лапу” 2 тисячі гривень, а в результаті може сісти на 4 роки

Фото: мережа Інтернет

30-річний житель Залозецької селищної громади пропонував хабар у розмірі 2 тисячі гривень за вирішення питання щодо непритягнення його до адміністративної відповідальності . За це йому може загрожує позбавлення волі до 4 років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області 

Під час патрулювання поліцейські Зборівського відділення поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2104» за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні з кермувальником держпрацівники виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердили і результати освідування. У чоловіка також не було водійського посвідчення та документів на авто.

За те, аби на нього не складали адмінпротокол, порушник почав пропонувати поліцейським 2 тисячі гривень. Правоохоронці попередили водія про кримінальну відповідальність за такий вчинок. Але він не зупинився і своїм вчинком сам накликав на себе біду. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років.

Окрім цього, поліцейські склали на водія-порушника адміністративні матеріали за керування технічно несправним транспортним засобом, в стані алкогольного сп’яніння та без документів.

Читайте також: Увага! Поліція розшукує крадія

Exit mobile version