На Тернопільщині родичі впіймали жінку, яка поцупила пожертви для їхньої дитини

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині 31-річна жінка вкрала скриньку з пожертвами, яка розміщувалася в одній з аптек Заліщик. Шахрайка назвалася працівницею благодійного фонду та повідомила, що на прохання родичів забирає зібрані кошти.

Перед тим, як віддати кошти, фармацевт вирішила переконатися і зателефонувала до мами хворої дитини. Та повідомила, що ніяких розпоряджень забрати гроші нікому не надавала.

Тим часом шахрайка зі скринькою вже поспішила вийти з аптеки. Однак втекти з чужими коштами їй завадили родичі хворого. Зловмисницю спинили на вулиці та викликали поліцію, – повідомляють правоохоронці. 

Працівники поліції встановили особу підозрюваної. Нею виявилася 31-річна вже судима жителька Чернівецької області. 

Відомості про подію правоохоронці зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ст. 190 (шахрайство) КК України.

Правоохоронці наголошують: ретельно перевіряйте всі дані про незнайомі благодійні організації, вимагайте документацію у їхніх працівників. 

Читайте також: Знову шахрайство: на Тернопільщині замовник оплатив понад 250 тисяч гривень за авто, власником якого так і не став

Exit mobile version