Тернополянин розстріляв авто з вікна квартири

Фото: Національна поліція

У Тернополі правоохоронці обеззброїли чоловіка, який стріляв по авто з вікна квартири. Подія трапилася 4 серпня на вулиці Генерала Тарнавського.

Прибувши на місце, поліціанти встановили, що постріли лунали з вікна другого поверху – стріляв господар помешкання. Одна з куль влучила в колесо припаркованого на подвір’ї автомобіля марки Peugeot. 

“Поліцейських у квартиру дебошир не пустив. Аби запобігти повторним пострілам, які могли стати причиною травмування дітей та інших перехожих, на допомогу поліцейським прибули бійці спецпідрозділу КОРД”, – зазначили у поліції.

Підозрюваного обеззброїли. На момент хуліганства чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. На щастя, ніхто із людей не постраждав.

У ході перевірки стало відомо, що дозвіл на зброю тернополянин мав. Свої дії не пояснює. Даний факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Триває слідство. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу чоловікові. 

Читайте також: Справу 42-річного Устинова, який обстріляв двох дітей у Тернополі, передали до суду (Відео)

Exit mobile version