34-річна жителька Тернопільщини кухонним ножем вдарила односельчанина

Фото ілюстративне Джерело: мережа Інтернет

34-річна жінка в процесі суперечки вдарила ножем у живіт 58-річного односельчанина. Це трапилося у с. Великі Дедеркали Кременецького району, що на Тернопільщині. Медики діагностували у чоловіка проникаюче поранення верхньої третини черевної порожнини, інформують у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про інцидент з односельчанкою поліцейських повідомив потерпілий. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 у місті Шумську. З’ясувалося, чоловік прийшов на подвір’я односельчанки, аби поговорити з її знайомим, з котрим жінка в цей час розпивала алкогольні напої. Непроханого гостя молодиця намагалася прогнати, проте той наполягав, аби знайомий пішов з ним. Як останній аргумент 34-річна молодиця використала кухонний ніж, – повідомляють у відділі поліції.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за част. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК.

Як йдеться у повідомленні, підозрюваній загрожує покарання у вигляді штрафу, або до 200 годин громадських робіт, або до року виправних робіт.

Читайте також: 43-річного жителя Тернопільщини підозрюють у зберіганні марихуани

Exit mobile version