На Тернопільщині чоловік виростив плантацію заборонених рослин (Відео)

Фото: мережа Інтернет

Жителі Тернопільщини попри заборону продовжують вирощувати нарковмісні рослини. Так, днями під час проведення спецоперації правоохоронці виявили плантацію маку, яка налічувала близько півтори тисячі рослин. Виростив зілля житель Бережанщини, на присадибній ділянці.

Найбільшу кількість снодійного маку —  понад 1300 рослин, виявили поліцейські  на присадибній ділянці мешканця одного із сіл Бережанської міської громади. Усі нарковмісні рослини поліцейські вилучили, – повідомили у поліції.

Правоохоронці зазначають, це не єдиний випадок, який вони викрили впродовж останнього часу. Так, в одному із сіл Гусятинщини чоловік виростив коноплі. Понад 100 було зрізано та утилізовано.

За незаконне вирощування снодійного маку та конопель порушникам загрожує адміністративна або ж кримінальна відповідальність. Зокрема:

Нагадаємо, на Тернопільщині триває комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак», Основна її мета –  протидія незаконному культивуванню нарковмісних рослин та запобігання їх потрапляння до споживачів.

З початку проведення профілактичних заходів правоохоронці задокументували 135 фактів вирощування заборонених рослин. З незаконного обігу вилучено 2 тисяч рослин маку та більше сотні рослин коноплі.

Більше – у відеоматеріалі.

Читайте також: “Смертельні надписи” у Тернополі або як не стати частиною вбивчого механізму наркоторговців (Відео)

Exit mobile version