Трагічно загинув у стінах вишу: у Тернополі попрощались з доцентом Володимиром Клендієм

Фото: мережа Інтерннет

Нещастя трапилося 8 липня близько 23:00 години у стінах одного з тернопільських вишів. 30-річний доцент кафедри кафедри автомобілів Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Володимир Клендій перехилився через перила, не втримався та впав з висоти. Отримані травми виявилися несумісними з життям. Попередньо відомо, що чоловік перебував на сходовій клітці третього поверху. та впав на бетонне покриття першого поверху.


У ЗМІ зазначають, що тіло викладача знайшов охоронець вишу під час чергового обходу. Наразі поліція з’ясовує, чи це був нещасний випадок. Також внутрішню перевірку розпочали і в університеті, аби встановити, що так пізно міг робити викладач в закладі. Своє розслідування розпочали в управлінні Держпраці у Тернопільській області, аби встановити, чи це був нещасний випадок на виробництві.

 «Управлінням вживаються заходи щодо утворення комісії та проведення спеціального розслідування нещасного випадку», – йдеться в повідомленні установи.

Відомо, що чоловік лише рік тому одружився. 23 липня вони з дружиною мали б святкувати першу річницю подружнього життя. Дітей сім’я не мала. Похоронили викладача ТНТУ ім. Івана Пулюя у Бережанах.

Читайте також: У Тернополі молода жінка спробувала вбити себе

Exit mobile version