На Тернопільщині чоловік у батьківському домі сокирою зарубав однокласника (Фото/Відео)

Фото: Національна поліція

Трагедія трапилася на Бережанщині. Чоловік сокирою зарубав 42-річного товариша. Про бійку у поліцію повідомила сестра підозрюваного.

Троє тернополян, серед яких – брат із сестрою та їхній знайомий, приїхали у родинний будинок на Бережанщину, аби відпочити. Там вони розпивали спиртні напої. Під час розмови “розгорілася” суперечка, яку чоловіки почали вирішували силою. Жінка намагалася припинити конфлікт, але їй це не вдалося. Поки вона викликала поліцію, її брат схопив сокиру та завдав опоненту важких травм. Лікарі, які приїхали на місце події, лише констатували смерть потерпілого.

“Підозрюваний бив однокласника усім, що потрапляло під руки, навіть сокирою. Після того, як потерпілий перестав подавати ознаки життя, зловмисник втік.

Службовий собака за будинком у двометрових заростях виявив знаряддя вбивства. Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці за кілька годин встановили місцеперебування і самого підозрюваного, – розповів начальник відділу поліції №1 у м.Бережани Артем Колодій.

Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінують статтю 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Триває слідство. 

Читайте також:

Exit mobile version