Тернопільського таксиста судили за звідництво пасажира з повією

Фото з відкритих джерел

У Тернополі судили водія таксі. Чоловік допоміг пасажиру знайти жінку, яка надавала сексуальні послуги за гроші.

Подія трапилася ще минулого року 8 лютого. Перебуваючи поблизу Торговельного центру «Орнава», що по вулиці Живова, 15А, водій таксі підібрав пасажира. У процесі розмови, той запитав таксиста, чи не знає він де у Тернополі надають сексуальні послуги за грошову винагороду. Саме у цей момент, намагаючись допомогти, керманич й порушив закон – кримінально-протиправний умисел, направлений на звідництво для розпусти, без мети наживи.

Водій таксі повідомив, що в нього є знайома, яка готова надавати сексуальні послуги за грошову винагороду. В подальшому, таксист зателефонував до жінки та запропонував їй надати сексуальні послуги за грошову винагороду його пасажиру. Співрозмовниця погодилася, оцінивши свої послуги в 1200 гривень.

Близько 20:30 години того ж дня таксист привіз пасажира за адресою, де проживала знайома. Жінка надала сексуальні послуги, за що отримала від клієнта гроші.

Допитаний в судовому засіданні водій таксі у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав в повному обсязі. По суті провадження повідомив, що він працює водієм таксі. Дійсно на прохання клієнта звів його для розпусти із жінкою. При цьому за вказані дії грошових коштів не отримував. Обставини вчинення ним злочину в обвинувальному акті вказані вірно. У скоєному щиро розкаюється, обіцяє в майбутньому злочинів не вчиняти.

Пасажир, який скористався послугами повії, також визнав свою винність у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.302 КК України (із змінами, внесеними згідно із Законом№ 2334-VIII від 14.03.2018), за обставин, викладених у обвинувальному акті, повністю погодився зі всіма зібраними в процесі досудового розслідування доказами, що її підтверджують, відмовився від їх дослідження під час судового розгляду.

Вивчивши справу та заслухавши сторони, 11 травня 2021 року суд ухвалив визнати водія таксі винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.302 КК України (із змінами, внесеними згідно із Законом№ 2334-VIII від 14.03.2018), та призначити йому за даними кримінальними правопорушеннями покарання у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Вирок може бути оскаржений до Тернопільського апеляційного суду через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області протягом 30 днів з дня його проголошення.

Копії вироку негайно після його проголошення вручити обвинуваченому та прокурору. Інші учасники судового провадження мають право отримати копію вироку в суді.

Читайте також: На Тернопільщині учнів школи евакуювали через повідомлення про вибух (Відео)

Exit mobile version