На Тернопільщині чоловік підпалив мотоцикл юнака за гучну їзду вулицями

На Тернопільщині 30-річний чоловік здійснив підпал мотоцикла свого односельця. Причиною всьому є гучна їзда молодика вулицями населеного пункту. На щастя, ніхто із людей не постраждав.

До співробітників відділення поліції №3 міста Теребовлі звернувся 18-річний житель села Ладичин Микулинецької громади. Хлопець заявив про те, що односелець вчинив підпал його мотоцикла. На місце події виїжджали правоохоронці.

“На місці події правоохоронці з’ясували, що конфлікт між односельцями виник на ґрунті неприязних відносин. 30-річний чоловік неодноразово робив зауваження молодикові через гучну їзду сільською вулицею. Того дня вони сварилися посеред вулиці. Старший штовхнув юнака, котрий сидів за кермом. Хлопець встиг зіскочити з мотоцикла, а транспортний засіб впав на землю і з бака вилилося пальне. Довго не роздумуючи, зловмисник вийняв з кишені запальничку і кинув її на розлитий бензин. На щастя, пожежу вдалося швидко погасити“, – повідомили у поліції.

Вогонь, що спалахнув, пошкодив сидіння та бензобак транспортного засобу. Сума завданих збитків встановлюється. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу – умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: У Тернополі батько двох дітей застрелився із рушниці

Exit mobile version