На Тернопільщині поліцейського затримали за вимагання коштів у водія

Фото: прокуратура Тернопільської області

На Тернопільщині перед судом постане працівник поліції. Правоохоронця затримали на гарячому при отриманні хабара. Службовець вимагав у водія, якого п’яним затримали за кермом, 20 тисяч гривень. За ці кошти обіцяв залагодити справу.

Згідно статті, за якою звинувачують полісмена, йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

За версією слідства, поліцейський вимагав 20 тис грн у водія за не притягнення до адміністративної відповідальності водія через вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння). При одержанні неправомірної вигоди поліцейського затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК, – повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

На причетність до цієї справи перевіряють й інших посадовців.

 Злочин викрито спільно з слідчими третього слідчого відділу ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові за оперативного супроводу працівників управління внутрішньої безпеки та СБУ в Тернопільській області, – інформують у прокуратурі.

Читайте також: На Тернопільщині начальника Держпродспоживслужби впіймали на хабарі

Exit mobile version