На Тернопільщині чоловік мало не поплатився автівкою за давній конфлікт

Фото: з відкритих джерел

Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, інкримінують правоохоронці чотирьом жителям Теребовлянського району. Серед них – один неповнолітній. За викрадення авто молодикам загрожує ув’язнення.

“Молоді люди поїхали в сусіднє село до знайомого, аби з’ясувати стосунки щодо старого конфлікту. Проте чоловік до них не вийшов і гості пішли. Біля його подвір’я вони побачили припаркований автомобіль “МОСКВИЧ-212″ з ключами в замку запалювання. Вони вирішили відімстити, забравши авто.  Проте від’їхати змогли лише на метрів 800 і транспорт заглох. Хлопці витягли акумулятор і пішли”, – розповідає заступник начальника відділення поліції №3 Теребовлі Ігор Пискливець.,

Про відсутність автівки потерпілий дізнався від самих викрадачів. Останні перетелефонували і сказали, де залишили авто. Лише після цього чоловік повідомив про угон на лінію “102”. 

Працівники відділення поліції №3 Теребовля встановили місцеперебування підозрюваних. У ході перевірки стало відомо, що за кермо авто сів неповнолітній. У скоєному усі зізналися. Тепер за свій вчинок хлопцям доведеться постати перед судом. Триває слідство. 

Читайте також: Жителька Тернопільщини виграла авто “Volkswagen Tiguan”, та втратила кошти

Exit mobile version