На Тернопільщині слідчий поліції підробив офіційні документи

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині судитимуть слідчого поліції, який підробив документи. Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 366 КК України щодо працівника правоохоронних органів Тернопільська обласна прокуратура вже скерувала до суду. Повідомили у пресслужбі відомства.

Встановлено, що слідчий одного із відділень поліції ГУНП в області, вчинив службове підроблення шляхом внесення до офіційного документа – протоколу огляду місця події, завідомо неправдивих відомостей про залучення понятого під час проведення слідчої дії. Насправді вказана особа не брала участі у слідчих діях. Завершено розслідування, що здійснювалось слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури.

За внесення до офіційного документа завідомо неправдивих відомостей слідчому поліції загрожує штраф до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Оперативники затримали злочинне угруповання, організатором якого є чемпіон світу з кікбоксингу (Відео)

Exit mobile version