Довічно засуджений за вбивство тернополянки Андрій Горбатюк оскаржує вирок суду (Відео)

Фото: студія "Файне місто"

Засуджений до довічного ув’язнення тернопільської тату-майстрині Тетяни Підващецької Андрій Горбатюк оскаржує вирок суду у Тернопільському апеляційному суді. Яке рішення прийме суд поки невідомо.

Нагадаємо, 11 листопада 2020 року відбулося засідання Тернопільського міськрайонного суду, під час якого підозрюваному у вбивстві тернополянки оголосили вирок. Андрій Горбатюк отримав довічне ув”язнення. Окрім цього, на користь матері загиблої з чоловіка стягнуто 500 тисяч гривень моральної шкоди. Засуджений мав право оскаржити рішення суду в апеляційному суді впродовж встановленого законом терміну, і він цим правом скористався.

Довідково: 6 квітня на вулиці Курбаса, 9 у власному помешканні вбили 27-річну тату-майстриню Тетяну Підвашецьку. Під підозрою опинився тоді ще 25-річний Андрій Горбатюк.

 Відомо, молодик прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату. Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли Тетяна Подвашецька почала повчати клієнта, як “правильно жити”, він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство.Судово-медичний експерт зафіксував на тілі потерпілої понад п’ятдесят колото-ріжучих ран.  Згодом експерти підтвердили, що жінка померла в результаті масивної втрати крові.

Андрій Горбатюк намагався втекти, проте його затримали у Львові. 

Читайте також:  Довічне ув’язнення – суд виніс вирок вбивці тернопільської тату-майстрині Андрію Горбатюку (Відео)

Exit mobile version