На Тернопільщині пенсіонерка втратила 100 тисяч гривень

Фото: мереа Інтернет

На Тернопільщині літня жінка втратила чималі кошти. Зловмисників, котрі викрали з будинку пенсіонерки майже 100 тисяч гривень, правоохоронці розшукали.

Повідомлення про крадіжку надійшло  від 68-річної мешканки одного із сіл Лановецького району. Жінка виявила зникнення значної суми грошей з оселі: понад 2800 доларів та 22 тисячі гривень. Виїхавши на місце події, слідів проникнення в будинок сторонніх осіб правоохоронці не виявили. Потерпіла і сама не могла зрозуміти, коли і за яких обставин зникли гроші.

“Працівники поліції провели першочергові слідчо-оперативні заходи. Опитавши місцевих жителів, з’ясували, що напередодні у селі бачили незнайомих чоловіка та жінку, котрі пересувалися на автомобілі. Вони ходили дворами під приводом купівлі пір’я та горіхів. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід підозрюваних”, – повідомили у поліції.

Причетними до крадіжки виявилися двоє мешканців Хмельниччини: 24-річна жінка та 20-річний чоловік. До будинку пенсіонерки лиходії проникли за допомогою ключа, який побачили на підвіконні. Знайшовши сховок з грошима, втекли з чужого помешкання, зачинивши за собою вхідні двері. Потерпіла, повернувшись додому, і не помітила візиту сторонніх осіб. Крадіжку виявила наступного дня, коли знадобилися гроші. 

У скоєному підозрювані зізніалися. Чужі гроші встигли витратити. 

Кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 185 ККУ. Оперативні заходи тривають. Поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до вчинення аналогічних  злочинів на території області. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: У Тернополі викрили бордель: затримано сутенершу та її “підопічних” (Відео)

Exit mobile version