Владик дуже хотів жити, але лікарі не давали жодних гарантій… 3-річний хлопчик з Тернопільщини потребує допомоги небайдужих

Однолітки Владика вже давно бігають і розмовляють, але не він. Владик досі самостійно не ходить, не сидить і не стоїть. А все через обширний набряк мозку, ураження ЦНС і судомний синдром. Хлопчик народився на 40-му тижні, але одразу після появи на світ перші 10 днів свого життя він провів під апаратом ШВЛ.

Жага до життя новонародженого хлопчика були сильнішими, ніж застороги лікарів. Владик вижив! Перша його реабілітація відбулася, коли хлопчикові виповнилося 3 місяці. Відтоді життя Влада – це постійні реабілітації. У 2 роки хлопчик почав перевертатися в різні сторони, ближче до 3-х почав повзати “по-пластунськи”. Він уже розуміє звернену мову і хоче говорити. Проте його діагнози заважають у цьому:

Кожен маленький рух для нас – це важка щоденна робота для нього. Щоб розвиватися і набувати нових умінь, Владу потрібні постійні заняття з реабілітологом, психологом, логопедом та іншими фахівцями. Кожна реабілітація Владика коштує чималих грошей, і за ці роки батьки фінансово виснажились. Тому просимо Вас подарувати шанс для Владислава – пройти нову реабілітацію в спеціалізованому центрі.

На сайті Української біржі благодійності триває збір коштів. Залишилось зiбрати 17 608 грн.

Діагноз: ДЦП, форма подвійної геміплегії, глибокий спастичний тетрапарез з стійким вираженим порушенням ходи і самообслуговування. Затримкв психомовного розвитку. Псевдобульбарний синдром. Легка пірамідалььно-можечкова недостатність. Руховф порушення IV рівня по GMFCS ., F80.1

Exit mobile version