У Тернополі безпритульна обікрала 90-річну пенсіонерку, яка опікувалася нею

Годувала безпритульну, запросила переночувати, а замість дяки – візит у поліцію та стрес. “Підопічна” поцупила у 90-річної пенсіонерки тисячу доларів та понад 31 тисячу гривень. Про крадіжку коштів правоохоронцям повідомила онука бабусі.

Звати “підопічну” Тетята. Жінка ніде не працює та не проживає, веде бродячий спосіб життя. Старенькій бабусі стало шкода її, тому почала допомагати безпритульній спочатку харчами. Згодом запросила переночувати, аби та не мерзла надворі.

“Потерпіла періодично приносила жінці їсти, а в ніч з одинадцятого на дванадцяте листопада пенсіонерка запропонувала в неї переночувати, аби не мерзнути на вулиці. Зловмисниця погодилася, а коли бабуся була на кухні, вона оглянула особисті речі та знайшла сховок з грошима. Вранці підозрювана забрала знайдені кошти та втекла. Відсутність грошей потерпіла виявила лише за кілька днів і 15 листопада її онучка звернулася по допомогу до поліції.Бабуся описала жінку, яка, ймовірно, викрала гроші. Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили місце перебування підозрюваної. Остання у скоєному зізналася і повернула 1000 доларів та 31200 гривень”, – повідомили у поліції.

Кримінальне провадження відкрите згідно з ч.1 ст. 185 частина ККУ. Триває слідство.   

Читайте також: У “карантин вихідного дня” тернопільські поліцейські склали понад півсотні протоколів

Exit mobile version