Із присвятою всім матерям тернополянин переміг у талант-шоу “Голос країни” (Відео)

Переможцем десятого ювілейного сезону талант-шоу “Голос країни” став Роман Сасанчин з команди Тіни Кароль. Хлопець народився у селі Садки Заліщицького району Тернопільської області і уже тримав у руках кубок переможця “Голосу”. Всі ми пам’ятаємо, як талановитий земляк у 2015-му тріумфував на дитячому шоу “Голос. Діти”.

Читайте також: Коли він співає — за майбутнє України не страшно! Наш земляк, талант якого пронизує до глибини серця, сьогодні боротиметься за звання «Голосу країни» 

Найочікуваніша мить ювілейного десятого сезону – оголошення переможця шоу. І за рішенням глядацького голосування новим голосом епохи став суперфіналіст команди Тіни Кароль Роман Сасанчин, якому п’ять років тому вдалося здобути перемогу у другому сезоні Голос. Діти…

Стільки всього зі мною вчора відбулося. Я до кінця не зрозумів… Для мене це був шок. Я був радий підтримкою моїх рідних, друзів, і всіх… Це – здійснення моєї найзаповітнішої мрії, – прокоментував свою перемогу в “Голосі” Роман Сасанчин.

У вчорашньому ефірі Роману Сасанчину вдалося спочатку перемогти своіх напарників по команді з майже народною піснею “Мамина черешня” (автор Микола Луків). Хлопець обійшов Ганну Трубецьку, Даніеля Салема, Дарину Полоротову і Ольгу Мельник. Роман присвятив пісню своїй мамі, яка завжди його підтримує, всім мамам світу, Тіні Кароль і медикам, які стоять на передовій в нелегкій боротьбі з коронавірусом.

Я дзвонив до мами під час переривів, – каже хлопець.

У другий етап суперфіналу шоу також пройшли Сергій Асафатов, Індіра Едильбаєва, Єрлан Баїбазаров. Учасники заспівали пісні, з якими вони прийшли на проект “Голос країни”. Роман виконав хіт Алессандра Сафіни “Luna tu”.

Переживаю за Романа, як за власного сина. Ти прийшов ще раз, тому що тобі нікуди подітися! Ти і є голос! Ромчик, ти не проста людина, ти знову у фіналі. Повторю, Україна – це ти. Цю пісню я написала, надихнувшись твоїми очима, – прокоментувала Тіна Кароль вихід у суперфінал свого підопічного.

Оголошення результатів голосування, затамувавши подих, чекала вся країна…

Я до останнього не вірив, що переможу. Для себе поставив мету: не втратити таку можливість. Я хочу розвинутися з авторськими піснями. ПеревіреноПривіт, Україно! Привіт, друзі! Не можу усвідомити, що це зі мною вдруге! Вдячний кожному із вас! @zavaduk@ruslankvinta – ВАМ ОКРЕМА ПОДЯКА!! @tina_karol – моя друга мама! Дякую, що повірили в мене, вклали частку своєї душі та змусили усвідомити, що я можу досягти більшого! І найголовніше мої батьки, родина, друзі і звичайно мої глядачі, які підтримували мене від етапу до етапу, довірились мені і дали можливість мені вдруге ПЕРЕМОГТИ! – написав Роман Сасанчин в Instagram після завершення шоу. 

Зіркова наставниця Романа Тіна Кароль зазначила, що це – подвiйний удар, подвiйна перемога, і подякувала усім глядачам, всім, хто надiслав смс (всі кошти від голосування будуть передані на боротьбу з Covid-19).

Рома – це iсторично. Ти гідний син своєї країни! 10-тий Ювілейний сезон @goloskrainy_official – це був мій десятий сезон та П’ЯТА перемога в проекті. Я хочу подякувати каналу @1plus1_ua , колективу 1+1 production та @zavaduk за високий професіоналізм та довiру протягом усіх цих років! Ви перші та найкращі. Я вдячна своїй команді, кожен з вас – мій ювілейний і особливий! І я вітаю @sasanchyn_official із заслуженою перемогою на проекті! Спасибі моїй @_fantina, я відчувала вашу підтримку на відстані! Співаємо, щоби жити! – написала прима української поп-музики на своїй сторінці у соцмережі.

Роман зізнався, що першою, після перемоги, його привітала мама…

Для мене її підтримка – це було найважливіше, – каже хлопець. – Я хочу, щоб це все – завершилося. Щоб в нашій країні все було добре. Де буде змога, я виступлю, це буде для мене велика радість!

Фото, відео – Голос країни (Voice of the Country)

Exit mobile version