Вбивство на Бережанщині: молодий чоловік помер від ударів металевою трубою по голові

Фото: Національна поліція

На Бережанщині внаслідок важких ударів металевою трубою по голові помер 33-річний житель села Нараїв.Тіло чоловіка лежало на городі. У вбивстві підозрюють 29-річного односельця загиблого.

Повідомлення про смерть людини надійшло до поліції близько 9:00 години ранку 20 жовтня. Додзвонювач повідомив, що на городі знайшов сусіда, той мертвий. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду правоохоронці з’ясували, що смерть жителя села була насильницькою. На його голові виявлено сліди від ударів металевою трубою. Знаряддя вбивства знайшли на подвір’ї заявника.

“Встановлюючи обставини трагедії, поліцейські одразу ж запідозрили у скоєнні важкого злочину власника обійстя. Проте чоловік переконував: хтось навмисне хоче його підставити. Та зібрані докази – закривавлений одяг, сліди крові на подвір’ї та порозі будинку, які господар намагався невдало змити, знаряддя вбивства  свідчили протилежне. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Згодом чоловік таки зізнався у скоєному. Розповів, що з односельцем того дня розпивали алкогольні напої. Між ними виник конфлікт і  зловмисник замахнувся трубою на гостя. Від удару останній впав на подвір’ї. Господар обійстя відтягнув сусіда на город і ліг спати, а вже вранці виявив його мертвим. 

До слова, підозрюваний перебуває на обліку в психіатра. Уже неодноразово за рішенням суду до нього застосовувалися заходи медичного характеру.

 Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. 

Читайте також: Розшук: поблизу Тернополя пропав 19-річний Денис Хортик

Exit mobile version