У Тернополі відкрили оновлений “Палац щастя” для реєстрації шлюбів (Відео)

Фото: Тернопільська міська рада

В приміщенні ПК «Березіль» урочисто відкрили «Палац щастя» для реєстрації шлюбів у Тернополі. Тернополяни Юрій і Марія стали першою парою, яка створила сім’ю в оновленому приміщенні. Міський голова Сергій Надал і заступник начальника Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції в Тернопільській області Людмила Гетьман привітали молодят та вручили перший документ  свідоцтво про реєстрацію шлюбу.

«Щиро вітаю молодят з одруженням. Сьогодні ви розпочинаєте свою спільну сімейну дорогу. Любові, злагоди та миру у вашій домівці. Кохайте та бережіть один одного!», – звернувся очільник Тернополя до молодят.

Як повідомили у Тернопільській міській раді, в приміщенні встановили білу весільну арку з квітів, а стільці для гостей розміщені по периметру із дотриманням вимог соціальної дистанції. Для кольорового контрасту дизайнери використали тканину темних кольорів, що додає свого неповторного стилю. Освітлює залу близько 20-ти кільцевих  LED-ламп, які надають привабливого та сучасного вигляду. 

Читайте також: Гроші чи “Пакунок малюка”: що отримають батьки немовлят, народжених у жовтні (Відео)

Exit mobile version