У Тернополі оновлюють тепломережі: нові енергоощадні труби встановили на Східному (Відео)

У Тернополі триває оновлення тепломереж. Сьогодні, 23 вересня, працівники комунального підприємства здійснюють ремонтні роботи, зокрема, на вулиці Лесі Українки. На зазначеній ділянці замінюють старі трубопроводи на нові -енергоощадні. Більш детально про модернізацію – головний інженер КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Віталій Грубенюк.

“Проводяться роботи по заміні теплової мережі – це є центральний колектор по вулиці Лесі Українки. Діаметр теплової мережі 425 міліметрів, він подає теплоносії до житлових будинків даного мікрорайону. Роботи розпочали два тижні тому. Трубопроводи замінені, проведено гідравлічне випробовування. По них вже подається вода”, – каже Віталій Грубенюк.

Як зазначає головний інженер КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”, тепломодернізація котелень та оновлення тепломереж – це масштабний проект. Минулого року реконструйовано котельню на вулиці Лесі Українки, було замінено основні колектори, протяжністю близько 2 кілометрів. Роботи проводять за рахунок інвестиційної програми, затвердженої рішенням виконавчого комітету.

Читайте також: Гаряча вода – цілодобово: на Живова у Тернополі запрацювала оновлена котельня (НАЖИВО)

Exit mobile version