У Тернополі облаштовують нові зупинки громадського транспорту (Відео)

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі триває облаштування нових та оновлення старих зупинок громадського транспорту. Нові конструкції вже, зокрема, встановили на вулицях Київська, 1, Руська («6-та школа»; «Центр»; «Технічний університет»), Б.Хмельницького та Бродівська (зупинка громадського транспорту «вул. Поліська»). Як повідомив журналістам “Файного міста” заступник начальника управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради Андрій Дроздовський, на досягнутому зупинятися не планують.

“Заплановано провести повну реконструкцію зупинки на вулиці Київська – заміна покриття та додаткове облаштування нового сучасного навісу. На сьогодні виконавчим комітетом Тернопільської міської ради прийнято три основні типи таких навісів. Плануємо всі зупинки, які перебувають в аварійному та неприглядному станах замінювати на зупинки таких типів.

На сьогоднішній день такі зупинки ми встановили на вулиці Стуса, на вулиці 15 Квітня (біля “Сільпо”), на вулиях Бригадна та Руська.Також подібну зупинку встановили на вулиці Богдана Хмельницького – це вже шоста подібна конструкція. Таку ж встановлять на привокзальному майдані”, – каже Андрій Дроздовський.

Оновленими зупинками громадського транспорту жителі Тернополя задоволені. Кажуть, конструкції гарні, аби тільки люди самі ж їх і не руйнували.

“Я живу на вулиці Київська,8. Дуже гарно тут зробили зупинку громадського транспорту, акуратно. Аби тільки люди не зрунували та не смітили довкола. Дуже раді, що відремонтували і тепер є як перейти”, – каже тернополянка.

Читайте також: У Тернополі відновили рух електричок: які напрямки доступні (Відео/Розклад)

Exit mobile version