Гроші на житло виплачують захисникам у Тернополі: по майже 300 000 гривень отримають ще 3 воїни

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

Тернопільська міська рада відшкодовує захисникам і захисницям перший внесок по іпотечному кредиту на житло за державною програмою «єОселя». По майже 300 000 гривень отримають ще 3 захисників з Тернополя. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу мерії.

Відповідне рішення ухвалили 23 жовтня на черговому засіданні виконавчого комітету. Згідно з протоколом, компенсацію суми першого внеску в розмірі до 20% отримають ще троє тернопільських захисників на загальну суму понад 887 040 грн.

Як зазначають у міськраді, таку компенсацію вже отримали 14 військовослужбовців Тернопільської громади на загальну суму понад  6,49 млн грн.

Як отримати гроші на житло

Нагадаємо, що відшкодування суми першого внеску за іпотечним кредитом можуть отримати тернопільські службовці. Це стосується тих, хто безпосередньо бере участь у заходах для забезпечення оборони України під час військової агресії Росії.

Військові також повинні отримати кредит за програмою доступного іпотечного кредитування «єОселя» для придбання житла на території громади. Крім того, вони мають бути зареєстровані на території Тернопільської громади на дату затвердження відповідного Порядку.

Детальнішу інформацію можна отримати в управлінні соціальної політики – відділі по роботі з ветеранами війни та іншими пільговими категоріями за адресою вул. Миколи Лисенка, 8.

Читайте також:

Exit mobile version