Тернопільських освітян запрошують провести уроки гідності

Громадська організація EdCamp Ukraine запрошує педагогів Тернополя доєднатися до проведення уроків у межах Всесвітнього Дня гідності. Провести тематичні уроки можна буде з 21 листопада — Дня Гідності та Свободи України до 10 грудня — Міжнародного дня прав людини.

Усесвітній день гідності — це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проєкт. Він був створений, щоб заохотити учнівство й студентство керуватися почуттям власної гідності у повсякденних діях. Цьогорічна фокусна тема — «Цінності, безпека та цифрове благополуччя».

Особливу увагу приділять безпеці дітей в інтернеті, що особливо актуально в умовах дистанційного навчання під час війни.

Для підготовки вчителів до проведення уроків 7 листопада о 16:00 організатори проведуть спеціальний вебінар. Під час нього освітяни отримають методичні матеріали та рекомендації.

Зареєструватися для участі можна до 6 листопада на сайті http://bit.ly/gdignityukraine2024 

Примітка: це вже 10 рік поспіль ГО EdCamp Ukraine проводить захід до Дня гідності і свободи. За 9 років у ньому вже взяли участь 512 118 учасниць і учасників із 3 868 закладів освіти.

Читайте також:

Exit mobile version