У Тернополі відбулася зустріч «Жінки в бізнесі: історії успіху» (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

У просторі «Open Space Ternopil» 6 жовтня відбулась 3 тематична зустріч під назвою «Жінки в бізнесі: історії успіху». Подія зібрала підприємниць та всіх охочих, хто прагне отримати корисні поради й натхнення для власних проєктів. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Спікерки заходу – Христина Гринтус та Ольга Навроцька – поділилися успішними кейсами та розповіли про виклики, з якими довелося зіштовхнутися на шляху до вершин. Вони не лише досягли значних успіхів у своїх сферах, а й активно допомагають іншим жінкам розвивати лідерські якості та впевненість у власних силах.

Христина Гринтус, керівниця відділу продажів нових автомобілів Toyota, яка має понад 15 років досвіду в автомобільній індустрії, наголосила на важливості компетентності та постійного самовдосконалення:

Рада поділитися з присутніми тим, що означає бути жінкою в бізнесі, наскільки важливо бути компетентною та досвідченою. Пам’ятайте, для досягнення будь-якої мрії потрібна ціль, і до неї потрібно вперто йти. Не можна зупинятись, треба завжди рухатись вперед.

Ольга Навроцька, засновниця бренду домашньої консервації «Fruit Art», активна громадська діячка і волонтерка, поділилася своїм досвідом поєднання бізнесу з активним громадським життям:

Щаслива сьогодні бути у такому просторі, де підприємці зможуть навчатись, як провадити бізнес, створювати власну справу і надихатись у інших. Завжди рада ділитись своїми враженнями, і сьогоднішня зустріч була дуже теплою з приємною аудиторією. Я розповіла про жінок у бізнесі та шлях жінки у підприємництві.

Як йдеться у повідомленні міськради, особливістю цього заходу стала неформальна атмосфера, де кожен учасник зміг поставити питання, дізнатися більше про шлях до успіху спікерок та поділитися своїми враженнями. Тож захід був насичений обміном досвідом і живими дискусіями. Спікерки щиро ділилися особистими історіями, а учасники активно обговорювали теми управління бізнесом, комунікації в колективах та подолання труднощів у підприємництві.

Читайте також:

Exit mobile version