Для захисників – 100 літрів крові: тернополян закликають стати донорами на благодійному заході

Фото з відкритих джерел

Тернополян запрошують долучитися до важливої ініціативи зі здачі крові в межах благодійного заходу MedTalk, який відбудеться 5-6 жовтня. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільський обласний центр служби крові.

Цього разу організатори закликають виконати амбітну мету: зібрати 100 літрів крові для порятунку життів військових, які захищають нас на передовій.

Спільно з благодійним фондом «Покрова» ми організовуємо цю акцію, щоб кожен міг зробити свій внесок у добру справу.
Здавання крові – це простий, але надзвичайно важливий крок, який може врятувати життя нашим героям.
Одна ваша донація може допомогти одразу кільком пораненим захисникам. Це реальна можливість підтримати тих, хто щодня ризикує своїм життям заради нашого спокою, – йдеться у повідомленні.

Почати здавати кров можна вже цього тижня, а також упродовж тижня після завершення заходу MedTalk. Долучайтеся до цієї благородної справи!

Нагадаємо, здати кров можна щодня з 08:00 до 13:00 в Тернопільському обласному центрі служби крові (м. Тернопіль, вул. Клінічна, 8). Також донори зможуть зробити загальний аналіз крові.

До слова, ми раніше писали, що у Тернополі є потреба у донорській крові усіх груп з негативним резус фактором для військовослужбовців ЗСУ.

Більше: Врятуйте життя воїна ЗСУ: тернополян з негативним резусом закликають стати донорами крові

Читайте також:

Exit mobile version