У Тернополі “гостя” обікрала чоловіка на 20 000 гривень

Тернополянин запросив жінку до себе додому, а згодом вона його обікрала. Зловмисниця зняла 20 000 гривень з банківського рахунку потерпілого. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Встановлюючи обставини злочину, правоохоронці з’ясували, що потерпілий напередодні спілкувався з жінкою і запросив її додому. Після розпивання алкоголью господар попросив нову знайому піти докупити спиртного. Оскільки готівки не мав – дав банківську карту і сказав пін-код.

Гостя назад не повернулася, а за деякий час власникові картки почали надходити сповіщення про зняття готівки. Загалом заявник втратив понад 20 000 гривень.

Оперативники встановили особу зловмисниці. Нею виявилася раніше судима за майнові та наркозлочини 40-річна тернополянка. У скоєному лиходійка зазналася.

Наразі вирішується питання про оголошення їй підозри за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Читайте також:

Exit mobile version