У Тернополі чоловік побив та пограбував місцевого мешканця (Відео)

Фото: поліція Тернопільщини

Тернополянин побив та пограбував місцевого мешканця, а після цього втік. Згодом його затримали і оголосили підозру. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

До правоохоронців звернувся 21-річний тернополянин. Хлопець розповів, що 25 вересня близько 23:25 на нього в дворі будинку напав невідомий, відібрав наплічник та втік. Суму збитків потерпілий оцінив в 11 651 гривню.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники Головного управління нацполіції спільно з бійцями спецпідрозділу встановили місцеперебування підозрюваного. Слідчі затримали його відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – йдеться у повідомленні поліції.

Фігурант розповів, що не збирався грабувати потерпілого. Він підійшов до нього, аби з’ясувати деякі питання, але у ході розмови між ними виник конфлікт і він вдарив в обличчя співрозмовника, а після цього забрав його сумку та втік.

Свою провину чоловік визнає. Слідчі поліції оголосили жителю Тернополя про підозру відповідно до частини 4 статті 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу обвинуваченому. Триває досудове розслідування.

Читайте також:

Exit mobile version