У Тернополі капітально оновлять вулицю, яка “не бачила” ремонту понад 30 років (Відео)

На вулиці Рєпіна у Тернополі частково перекриють рух транспорту. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету. На зазначеній ділянці проводитимуть ремонт дорожнього покриття. Роботи розпочнуть з 10 серпня та планують звершити до 1 жовтня. Варто відзначити, що капітальний ремонт на вулиці Рєпіна не проводився близько 30 років.

На ділянці проведуть заміну каналізації, водопроводу та дорожнього покриття поблизу станції швидкої допомоги. Схему проведення ремонтних робіт погоджено з управлінням патрульної поліції. На ділянці будуть встановлені дорожні знаки відповідно до Схеми.

“Капітальний ремонт вулиці Рєпіна не проводився близько 30 років. Численні звернення мешканців та факт того, що тут розміщена станція швидкої допомоги, необхідно виконати капітальний ремонт зазначеної вулиці. Протяжність 194 метри – від швидкої допомоги до будинку на вулиці Вербицького,22. Також 154 метр інженерних комунікацій – вода та каналізація. Буде облаштовано бордюрний камінь, тротуари з обох сторін дороги, облаштування асфальтно-бетонного покриття, – розповідає начальник відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик.

Читайте також: Нещасний випадок на Тернопільщині: автівка придавила пенсіонера

Exit mobile version