Тернополянин вдарив ножем у груди знайомого (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

У Тернополі чоловік з ножовим пораненням опинився у лікарні. Як з’ясували правоохоронці, потерпілого ножем в груди вдарив знайомий. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Повідомлення про пацієнта з проникаючим ножовим поранення до поліцейських надійшло від працівників екстреної медичної допомоги. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення. Оперативники карного розшуку взялися за розкриття тяжкого злочину.

За декілька годин після подій правоохоронці встановили, що наніс потерпілому тяжке тілесне ушкодження 41-річний раніше судимий житель обласного центру. Зловмисник втік з місця злочину. Розшукали його оперативно.

Фото: поліція Тернопільщини

Як з’ясувалося, потерпілий та зловмисник – знайомі. Причиною сварки, що призвела до поножовщини, стали неприязні стосунки. Знаряддя злочину поліцейські вилучили.

У межах статті 208 Кримінального процесуального кодексу фігуранта затримали. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження та обрання запобіжного заходу.

Читайте також:

Exit mobile version