У Тернополі водій “під наркотиками” скоїв ДТП, тікаючи від поліції (Відео)

Фото:

Фото ілюстративне

У Тернополі водій з ознаками наркотичного сп’яніння намагався втекти та вчинив ДТП. Порушника зупинили правоохоронці. Про це пише Файне місто з посиланням на патрульну поліцію Тернопільської області.

За даними управління, 30 липня на вулиці Бережанській патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення ПДР. На вимогу правоохоронців пред’явити документи водій поводився зухвало та поїхав з місця події у невідомому напрямку.

Патрульні оперативно розпочали переслідування. Водій не реагував на спеціальні сигнали, їхав на чималій швидкості, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем Ford. На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Інспектори виявили, що 36-річний водій був з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у встановленому законом порядку останній категорично відмовився.

Окрім того, патрульні встановили, що чоловік вже не вперше сідає за кермо в стані сп’яніння. Він позбавлений права керувати транспортним засобом за рішенням суду і вже притягався за це порушення до відповідальності протягом року.

Відтак правоохоронці склали на порушника адміністративні матеріали:

Exit mobile version