У Тернополі учасники бойових дій І та ІІ групи інвалідності можуть отримати компенсацію за житло

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

У Тернополі учасники бойових дій І та ІІ групи інвалідності мають право звернутися із заявою щодо призначення та виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення за рахунок субвенцій з державного бюджету. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду

Як йдеться у повідомленні, право на призначення вищезазначеної грошової компенсації мають особи з інвалідністю внаслідок війни, які перебувають на квартирному обліку за місцем своєї реєстрації, для внутрішньо переміщених осіб – за місцем проживання.

Як отримати компенсацію

Для отримання компенсації заявник повинен перебувати на квартирному обліку, а після цього – звернутись до управління соціальної політики Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Миколи Лисенка, 8, каб. № 13, тел. 0672013952. Із собою необхідно мати заяву та відповідний пакет документів, а саме:

За детальними консультаціями тернополяни можуть звертатися до управління соціальної політики Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Миколи Лисенка, 8, каб. № 13, тел. 0672013952.

Exit mobile version