Ремонти на Промисловій у Тернополі: на якому етапі роботи

У Тернополі тривають поточні ремонти на ділянках, які першочергово потребують покращення покриття. Зокрема, підрядна організація продовжує роботи на вулиці Промисловій. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Так, продовжуються роботи на вул. Промисловій на ділянці від шляхопроводу через залізничну колію і до транспортної розвʼязки просп. Злуки – вул. Промислова – вул. Збаразька – вул. Текстильна – вул. Енергетична. Тут уже провели фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття, влаштували підсилення основи проїзної частини щебеново-піщаною сумішшю. Наразі триває влаштування нижнього шару асфальтного покриття дороги. Громадський транспорт на цій ділянці курсує без обмежень.

Також на вул. Промисловій (від вул. Дениса Лукіяновича в напрямку розворотного кільця електротранспорту) проводиться нарощення горловин колодязів інженерних мереж та демонтаж бордюрів.

До слова, триває прокладання бордюрів на ділянці від вул. Білецької у напрямку до вул. Замкової та перекладання фігурних елементів мощення на Театральному майдані.

Окрім того, на завершальному етапі роботи з прокладання водопроводу на вул. Василя Костянтина Острозького – вулиці Андрея Шептицького до вулиці Медової.

Читайте також: На Тернопіль може очікувати транспортний колапс – «Тернопільелектротранс» на межі банкрутства

Exit mobile version