Тернопіль прощається із захисником Артуром Сніткусом (Фото/Відео)

Фото: Файне місто

Сьогодні, 13 червня, Тернопіль проводжає в останню путь артиста, художника, стиліста і захисника Артура Сніткуса. Життя воїна обірвалося 7 червня на Донеччині, пише Файне місто.

Фото: Файне місто

Прощання із полеглим військовослужбовцем відбулось у Домі печалі, що ва вулиці Микулинецькій. Десятки тернополян прийшли, щоб помолитися за душу Героя, розділити біль горя від непоправної втрати з рідними та провести в останню путь Артура.

Далі похоронна процесія вирушила на Микулинецьке кладовище. Там домовину з воїном навіки віддадуть землі.

Нагадаємо, Артур Сніткус народився 13 травня 1988 року у Тернополі. Він став яскравим представником українського квір-андеграунду (людей, що не є гетеросексуальними або цисгендерними).

У своїй творчості Сніткус проявляв себе як відкрита квір-персона. Постійно долучався до різних мистецьких майстерень у Києві, Одесі та інших містах.

Артур Сніткус / Sasha Kurmaz

Про трагічну загибель артиста стало відомо з дописів у соціальних мережах. Одним із перших про це написав міський голова Тернополя Сергій Надал.

З глибоким сумом повідомляємо, що загинув під час захисту України воїн Сніткус Артур Романович (13.05.1988 р.н.), – написав посадовець.

Артуру назавжди залишилося 36…

Фото: Файне місто

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: У Підволочиську зустріли полеглого захисника Миколу Гасюка (Фото)

Exit mobile version