Відтепер Тернопільським ставом курсує ще один теплохід – “Сігма” (Відео)

Фото: Антон Марчевський

Сьогодні, 24 липня, у свій перший рейс Тернопільським ставом вийшов теплохід “Сігма”. Це – третій такий транспорт на водоймі обласного центру. Окрім цього, хвилі місцевого ставу розсікають також “Герой Танцоров” та “Капітан Парій”. Екскурсія на “Сігмі” триватиме 1 годину та розрахована для 40 пасажирів одночасно. Вартість квитка – 25 та 50 гривень.

Теплохід придбали у Запоріжжі за кошти інвестора. Як розповів капітан тернопільських теплоходів Віталій Стасюк, теплохід “Сігма” в хорошому стані, хоча він не новий. Маршрут нового судна відрізнятиметься від маршруту «Капітана Парія» та «Героя Танцорова». Теплохід починатиме маршрут з центрального причалу і курсуватиме до Протятина. Біля «Водної арени» теплохід повинен буде пропливати під мостом.

Зазначимо, що перше випробування човна відбулося 27 червня.

“Під Білецьким мостом пройшли успішно. Спочатку підійшли до причалу, що біля дитячого майданчика у парку імені Тараса Шевченка – саме там відбуватиметься посадка-висадка пасажирів. А потім здійснили те, заради чого і був придбаний цей теплохід, – відправилися до Білецького мосту”, – повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник начальника управління транспортних мереж та зв’язку – начальник відділу транспортних мереж  Антон Марчевський.

Читайте також: Замінування колії у Тернополі: евакуювано близько півсотні людей (Відео)

Exit mobile version