У Тернополі молодь знайомилась з IT на «Youth To Business» (Фото)

Фото: Вікторія Кузьма/Файне місто

У вівторок, 28 травня, у Центрі Науки Тернополя відбувся захід «Youth To Business», де молодь мала можливість детально познайомитись з IT-галуззю. Цю подію організувала молодіжна громадська організація AIESEC, щоб допомогти молодим людям без труднощів дізнатись про корпоративний світ, пише Файне місто.

Найголовніша суть цього проєкту – показати молоді, які можливості надає будь-яка галузь бізнесу, зокрема й IT у нашому місті. Метою цьогорічного заходу – познайомити більш з професійного боку людей з інформаційними технологіями, з чим нам і допомогли «Unicorn». Надзвичайно рада бачити активну авдиторію, яка допомагає зрозуміти нам і компанії, що зараз актуально, – розповідає керівниця напрямку по організації проєктів та роботі з громадськістю AIESEC в Тернополі Христина Кінаш.
Фото: Вікторія Кузьма/Файне місто

Партнером події, стала європейська IT-компанія з офісами у Тернополі та Києві «Unicorn», яка розробляє свої продукти, а також працює над їхньою розробкою для великих європейських компаній, вирішуючи потреби різних бізнесів.

Це мій перший досвід у подібній масштабній події з громадськими організаціями, оскільки, зазвичай координувала роботу саме з університетами. Вирішили стати партнерами, адже ми активно долучаємось у різноманітні молодіжні ініціативи, які не лише зв’язані з нашою професійною діяльністю, а й також з навчанням для зацікавлених людей у цьому.  Тому ми як компанія активно пропонуємо саме молодим початківцям пробувати себе в IT-галузі, – поділилась координаторка по роботі з університетами та громадськими організаціями Лілія Гіджак.
Фото: Вікторія Кузьма/Файне місто

Також власними враженнями після закінчення події поділився студент ТНТУ Назарій Скочипець:

Було доволі цікаво послухати від компанії, які навички потрібні на технічних та гуманітарних професіях в IT, проте, особисто,  мене цікавило більш перше. Також приємно, що отримав відповіді на усі свої запитання. Безліч нового почув про складання резюме. У майбутньому відвідав би наступний «Youth To Business».
Фото: Вікторія Кузьма/Файне місто

Нагадаємо, AIESEC — це міжнародна молодіжна некомерційна, неполітична, незалежна організація, повністю керована молоддю у віці від 18 до 29 років. Її метою є мир і реалізація лідерського та професійного потенціалу молоді шляхом міжкультурного обміну.

Читайте також: Тернополянка Ольга Коновал відкрила масштабне виробництво дронів в день народження загиблого на війні чоловіка

Автори: Дарина Магдій, Вікторія Кузьма

Exit mobile version