Літні квітники продовжують висаджувати на вулицях Тернополя

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі тривають активні роботи з упорядкування міських клумб та висаджування нових сортів квітів. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Вчора, 22 травня відбулося впорядковування квітників та висадка квітів на площі Героїв Євромайдану та на вул. Листопадовій. 

Ця ініціатива значно покращує естетичний вигляд центральної частини міста, додаючи яскравих кольорів та створюючи приємну атмосферу для мешканців і гостей, – йдеться у повідомленні.

Наразі працівники підрядної організації висадили розсаду літніх квітів та впорядкували квітники на бульв. Тараса Шевченка та вул. Петра Конашевича-Сагайдачного. Завершено висадку квітів на клумбі, розташованій на бульварі Тараса Шевченка навпроти універмагу.

Фото: Тернопільська міська рада

Закликаємо всіх мешканців дбайливо ставитися до нових насаджень і долучатися до збереження краси рідного міста. Завдяки спільним зусиллям громади та працівників комунальних служб, Тернопіль продовжує розквітати, стаючи ще більш привабливим та комфортним для проживання.

Читайте також: На Тернопільському ставі відбулися перегони на SUP-бордах (Фото) 

Exit mobile version