«Дні кіно від ТРО» відбудуться у Тернополі

Фото ілюстративне

У Тернополі в ЗУНУ 20 та 21 березня відбудуться «Дні кіно від ТРО». У межах проєкту презентують документальні фільми та історії, а також фотовиставки, що створені військовослужбовцями служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони ЗСУ. Про це пише Файне місто з посиланням на прессекретаря 105-ї окремої бригади тероборони Юрія Кульпу.

Як йдеться у повідомленні, фотовиставка «Довжиною у війну» зібрала репортажні світлини на воєнну тематику військовослужбовців ЗСУ. Близько 200 світлин з війни є фотодоказами злочинної діяльності армії рф.

Тут – і обличчя та документальні портрети мужніх українських воїнів, які вже понад два роки героїчно боронять державність України на різних напрямках та ділянках фронту, і робота бойових підрозділів Збройних Сил України, і динаміка зростання бойової міці та звитяги наших оборонців, – зазначає Юрій Кульпа.
Фото: Юрій Кульпа

Протягом двох днів покажуть документальні фільми з циклу «Готові до спротиву» про бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. У цих стрічках задокументовані бойові історії з життя підрозділів тероборони.

Більшість бійців цих військових частин у цивільному життя не мали стосунку до війська, але в перші дні повномасштабного вторгнення рф вони без роздумів взяли зброю до рук та пішли захищати свою Батьківщину. Ці люди – до початку великої війни успішні бізнесмени, вчителі, науковці й представники інших професій – зараз перебувають у найгарячіших точках України та дають гідну відсіч ворогу на фронті, – додає прессекретар.

Читайте також: Почесну відзнаку отримав 21-річний захисник з Чорткова

Exit mobile version