Ще 280 захисників отримають по 10 000 грн на спорядження з бюджету Тернопільської громади

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Одноразову грошову допомогу на забезпечення спорядженням й технічними засобами отримають ще 280 захисників з Тернопільської громади. Рішення ухвалили 19 березня на засіданні виконавчого комітету. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Зокрема, ще 280 тернопільських військовослужбовців отримають по 10 000 грн на забезпечення спорядженням та технічними засобами на загальну суму 2 800 000 грн. Таку допомогу від початку року уже отримали 1270 військовослужбовців Тернопільської громади.

Нагадаємо, подати документи тернопільські Захисники та Захисниці на отримання допомоги можуть у відділі звернень Тернопільської міської ради за адресою: м.Тернопіль, вул. Листопадова, 6 (1 поверх) у робочі дні.

До слова, шестеро тернопільських захисників отримають грошову допомогу по 10 000 гривень на лікування та реабілітацію. Таку допомогу на початку березня уже отримали десятеро військовослужбовців Тернопільської громади.

Нагадаємо, що одноразову грошову допомогу у сумі 10 000 грн на лікування (реабілітацію) зможуть отримати тернопільські військовослужбовці, які беруть чи брали участь у бойових діях, забезпеченні здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, та при цьому отримали поранення внаслідок контузії, травми або каліцтва після 1 січня 2024 року. 

Читайте також: Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт – Сергій Надал 

Exit mobile version