У Тернополі стартує прийом документів на отримання до 150 000 грн підтримки ветеранського бізнесу

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі з 5 лютого розпочнеться прийом документів для участі у конкурсі на отримання фінансової допомоги до 150 000 грн на розвиток ветеранського бізнесу. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Ці кошти можуть отримати на конкурсних умовах військові, які вже звільнені з лав ЗСУ та які брали безпосередню участь у бойових діях та здійснення заходів з національної безпеки, а також їхні дружини або чоловіки, – йдеться у повідомленні міськради.

Для отримання фінансової підтримки необхідно подати пакет документів у Центр надання адміністративних послуг  (вул. Василя Костянтина Острозького, 6), зокрема:

Фінансову допомогу надають на придбання обладнання, сировини, матеріалів, комплектуючих; оренду приміщення та транспортних засобів, необхідних для реалізації бізнес-проекту; закупівлю ліцензійного програмного забезпечення; навчання та консультації з питань започаткування та ведення бізнесу.

Кінцевий термін прийому документів – 29 лютого.

Про дату розгляду конкурсною комісією поданих проектів заявників повідомимо згодом.

Читайте також: Глобальний рейтинг Numbeo: Тернопіль – одне з найбезпечніших міст не тільки в Україні, а й Східної Європи 

Exit mobile version