Переможців міського конкурсу «Різдвяне Диво» нагородили у Тернополі (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

В Українському Домі нагородили переможців традиційного міського конкурсу «Різдвяне диво». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Дякуємо сьогодні нашим Захисникам і Захисницям, які захищають українську державність та незалежність. Саме вони дають нам можливість залишатися українцями, спілкуватися українською мовою, відзначати традиційні українські свята, – зазначив міський голова Сергій Надал. –  Дякую всім, хто взяв участь у конкурсі «Різдвяне диво». Завдяки таким людям, як ви –  українська коляда ще довго лунатиме над нашою святою українською землею, і наші українські традиції та звичаї будуть жити у віках. Вітаю всіх номінантів та переможців конкурсу. Пам’ятайте, зберігаючи наші українські традиції і звичаї, ми зберігаємо свою Україну. Бажаю всім якнайшвидшої перемоги і миру на всій Україні!

Подяки міського голови та грошові сертифікати за оригінальність і творчий підхід у представленні християнських традицій нашого краю в конкурсі «Різдвяне диво» отримали:

Фото: Тернопільська міська рада

За оригінальний та  творчий підхід у представленні новорічно-різдвяних  традицій нашого краю відзначено подякою міського голови з врученням грошового сертифікату переможців конкурсу у номінаціях, а саме:

 «Найкреативніша ялинкова прикраса»

 І місце:

І місце:

ІІІ місце:

«Різдвяна шопка» :

І місце:

ІІ місце:

за ІІІ місце:

«Вертепна атрибутика»:

І місце:

ІІ місце:

ІІІ місце:

Фото: Тернопільська міська рада

На завершення дійства представнику 10-тої окремої штурмової бригади передали квадрокоптер DJI Mavic, який придбали за кошти працівників управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради та установ, що їм підпорядковуються. Кошти збирали, проводячи благодійні концерти, тематичні заходи, виставки та майстер-класи.

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Читайте також: Сина захисника з Тернополя врятували за допомогою робота-хірурга (Фото)

Exit mobile version