Пляжний сезон у розпалі: що потрібно врахувати при виборі купальника (Відео)

Фото Файне місто

Літо у розпалі, пляжному сезону – бути! У Тернополі безліч магазинів та крамниць пропонують найрізноманітніші пляжні товари, аби відпочинок був вдалим та приніс максимум задоволення. Оскільки для кожної жінки є важливим завжди мати гарний вигляд, вибір купальника є чи не одиним з ключових моментів підготовки до літнього сезону. Існує кілька моментів, які обов’язково потрібно врахувати при виборі цього товару. Це, зокрема, тип фігури, колір шкіри і тканини, фасон та навіть призначення.

“Є як роздільні, так і суцільні купальники, є на одне пличе та з високою посадкою, з квітковим чи тваринним принтом. Вибір дуже великий. Проте перед купівлею купальника, раджу дівчатам та жінкам визначити свій тип фігури. Їх є кілька загальноприйнятих – груша, яблуко, пісочний годинник та перевернутий трикутник. Вигляд залежатиме від того, наскільки вдало ви підбирете купальник “, – каже продавець-консультант магазину “BANTI” Соломія.

За словами Соломії, вибір купальника є досить індивідуальним процесом. Зараз асортимент настільки великий, що проблем з купівленою цього товару не виникає ні у кого. Дуже популярними є, так звані, Family-look. Це коли купальник мами і донечки однакові. Окрім цього, у магазині можна придбати також пляжні сумки, окуляри та парео, які доповнять образ.

“Тут гарний великий вибір. Роздільні купальники в мене вже є, я шукала суцільний, адже в такому фігура виглядає стрункішою, він приховує різні недоліки. Сьогодні зупинилася на чорному купальнику. До того ж зараз є багато аксесуарів, які доповнюють образ. Якщо в інтернеті можна переглянути багато товарів, то перевага магазинів у тому, що тут можна поміряти і відчути на дотик, побачити безпосередньо себе у вибраному образі”, – розповідає тернополянка Оксана.
Exit mobile version